Sunday, January 9, 2011

Dim Sum

 Shrimp Wonton Soup

 Steam Mushroom Siew Mai


Saya sukakan Chinese Food but not my husband. Sesekali ada juga ajak dia pergi makan di Muslim Chinese Restaurant tapi kesian la pulak sebab nanti dia just minum. Tak seronok la macam tu kan. Semalam masa saya ke Giant, ada orang menjual Halal Din Sum. Nampak begitu menyelerakan, so saya beli Shrimp Wonton dan Mushroom Siew Mai.

So malam tadi saya goreng bihun untuk my husband dan saya makan my favourite food.

3 comments :

Kengkawan said...

x reti makan dim sum :(
but i like d pics.. cantikk

Mr. Mama said...

mr.mama pun belum penah cuba makan lagi...nanti nak cuba lah....

Amal said...

Salam,
Kak saya berminat sangat tengok gambar2 dlm blog akak ni, boleh saya tau akak guna kamera apa? -Amal-