Wednesday, January 5, 2011

Pengat Labu


Dah agak lama tak buat dessert atau apa apa pemanis mulut. Hari tu masa balik kampung saya cakap dengan my mom yang saya teringin nak makan pengat labu atau pun lepat labu. Emak saya sengih je, dia cakap dah la balik sekejap saja, lepas tu nak makan macam macam.  Since tak dapat makan kat kampung, saya kenalah buat sendiri kalau nak makan. Inipun buat 1/2 biji labu sahaja.

4 comments :

Deliah's Deli said...

salam zila...sedapnyer terasa mcm lalu kat kerongkongan :))

Mas said...

sedapnya pengat labu....

MeknaBlog said...

sedappnyaaaa..kita pon baru buat jg kak...mmg layannn

fuzidss said...

i likeeeee