Sunday, May 22, 2011

Bubur Kacang Durian


6 comments :

Diana @ Melley Mey said...

diana pun masak bubur kacang hijau tapi x der bubuh durian.. kat sini lom nampak2 lg buah durian.. ehhehee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wah lama x bikin bubur kacang hijau nie...k.hazila nak tnya pakai DSRL apa ek pic cantek....ayu pemalas nak guna dsrl selalu snap guna iphone jer sebab cepat x payah resize bagai just pic x brpa cantek la :))

hazila said...

Diana,
My husband beli durian sebiji tapi tak habis, so dia request nak makan bubur ni. Masih ada beberapa ketul durian dalam esbok.

hazila said...

Ayu,
Akak guna Canon EOS 500D and Macro lens.

CT Delima said...

As'salam Hazila

lama nya tak makan bubur durian ni. My girl dah lama nak makan, tapi mam da tak buat2 sampai dah nak habis semester dah ni... hehehe. kena beli budh durian lah sok lusa ni :D

Ummi said...

Hazilaaaaaaaaaa.... bestnya bubur kacang...tp akak mmg x suka letak durian laaa...sebab akak x makan durian..adeeiii...makan tempoyak xpa lak...hehehe