Wednesday, May 18, 2011

Menu Breakfast hari ini....


Selamat Pagi buat semua.....

Ada yang masih bercuti ke hari ni? 
Semalam cuti Hari Wesak, saya dan suami tak kemana mana pun, sekadar bermalas malasan di rumah. Memang spoiled habis sebab the whole day saya tak masak, tengahari my husband tapau outside foods, malam pulak kami dinner kat luar.



So pagi tadi merajinkan diri buat breakfast sebelum keluar pergi kerja.
Actually bukan "buat" semuanya.
Hanya buat scrambled eggs with mushroom, yang lain tu semua ready make.

 Simple, budak tak cukup umur pun boleh buat.


4 comments :

CT Delima said...

Assalamulaikum Zila

walaupun semuanya ready make tapi berasap jugalah dapur tu pagi ni kan.. hehehe... Alhamdulillah..dah kenyang pun :DD

MRS. K said...

gambar lam blog ni semua lawaaaaaaaaa

ijayuji said...

Salam kak zila! nak citer apa hadiahnyer kita dah letak kat album facebook hihihi... kalau akak nak tahu kena g sana lerrr :D lamaaaaaa tak mkn sosej perasa2 mcm tuuu sini sume sepesen jerrrr balik2 dlmnyer cis pastu yg smoked punyer tuu.. tak best langsung! tgk plate akak tu ala2 bf kat hotel gituuu ;-)

JAHM02 said...

Salam ... kak

Igt saya lg jiji

minta akak ym atau emel saya kak, ada hal sket

vivaforever02 - ym
jahm02viva@gmail.com

thank you kak