Tuesday, March 9, 2010

Dinner tadi....


Mixed Seafood Tomyam

Ini dinner tadi, takde yang special sangat. Takdenya candle light dinner bagai. Makan cam biasa je. Hadiah? hehehehe...takdelah.Boleh my husband cakap, I tak tau nak beli apa kat U, boleh tak, I bagi duit then U beli apa yang U nak? Oh oh....romantik sungguh dia... Cakap pasal bunga, Jangankan a bouquet of flowers, sekuntum pun takde sebab my husband bukannya mat bunga. Memang sejak cintan cintun pun tak pernah bagi bunga. Katanya, dari habis duit beli bunga, baik I bagi U makan. Sian kan kat akak. Nak buat camne, terimalah seadanya. Anway THANKS A THOUSAND TIMES to all my friends who wish me Happy Birthday. Seronok kan ada kawan kawan ni....



Butter Prawn


Crab Meat in Shark's Fin Soup


Jus tembikai dan jus mangga- kureng sikit sebab a lil bit cair.

4 comments :

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi Kak, hehe! My Hubby sometimes do the same. He'll give me money and ask me to buy anything I like...but he'll come along too! ;)

Wow, delicious menu! I loved that Butterprawn! Tak jadi2 buat topping telur dia camtuh! :(

Watierman, rmanbkr said...

Salam Zila....apa cara celebration sekali pun...asalkan kita bahagia bersamanya....romantic is just a word....the act of loving is more meaningful....I believe you are happily married & so in love to understand him....the dinner looks romantically delicious!!!

TK said...

Happy Belated Birthday!

Cik Faridah Huda said...

hepi belated besday kak...lama x menyinggah..tu yg terpaksa wish belated sahaja..hehhee