Thursday, March 18, 2010

Dinner tadi....


Dah beberapa malam tak masak, jadi malam ni kena rajinkan diri memasak la kan. Menu ulangan je.


Kari Sotong

7 comments :

♥LOVE2COOK♥ said...

Menu ulangan pun, ttp lapar tengok pics akak nih! hehehe ;)

pB said...

pB tak pernah masak kari sotong.
biasanya sotong nie pB rebus atau goreng kunyit jer ...

Alimaz-Kembara Terasing said...

macam2 bentuk pinggan...

hazila said...

Love,
I dah tak tau nak masak apa.

hazila said...

pB,
Saya pun selalu buat goreng kunyit tapi semalam org request kari sotong.

hazila said...

Alimaz,
hehehehe.....nasib my husband laghat nak layan hobi bini dia ni. My mom kalau datang mesti geleng kepala tengok pinggan kat rumah.

Fa'e said...

betol tu love...kite pon tergoda tgknya...

pssss....cute ar star bowl tu! terjatuh chenta la pulak!hehehe...