Monday, March 15, 2010

Ice Shaver



Hari tu masa merayap waktu kerja, sempat gi cuci mata kat satu kedai jual pinggan mangkuk. Thanks to Haslina (blogger) atas information yang diberi.
Updated:-

PERNIAGAAN TAI ONG JAYA SDN BHD
NO. 5-1, JLN PUTERI 5/7
BANDAR PUTERI, 47100 PUCHONG
SELANGOR DARUL EHSAN.
( Berhampiran kawasan GIANT Bandar Puteri Puchong)

Memang banyak pinggan mangkuk white porcelin yang ada tapi saya tak beli sebab takde yang menarik perhatian. (Selamat duit laki ku)....... Tapi setelah 2,3 kali pusing, ternampak ice shaver ni. Ada 2 jenis, satu yg manual. Maknanya kena guna kudrat la ye. Dan yang ini guna electric. Fikir punya fikir saya rembat yang ni. Balik, my husband tanya " You nak buka gerai ABC kat depan rumah ke?" Wakakakaka......plan untuk hari tua.

4 comments :

pB said...

share lar alamat kedai tu dan juga blog halsina tu

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Hazila...iyalah..sharelah add kedainya...sebab saya pun terberkenan dah ni...Dah lama suka yang mini tapi biasa jumpa yang manual tu je....Ni dah ada yg versi elec, mcm nak gi rembat satu ni....

Adik Manja said...

baper ek harganyer..macam menarik lah plak..musim2 panas nie bleh buat ABC kat umah..heheheh

aTiE said...

kedai nih dok area kat GIANT or area depan giant yg ada hospital tuh?
how much ek?
my mom teringin nak mende nih
kot murah leh arrr belikan utk dia..