Sunday, March 14, 2010

Shopping! Shopping! And Shopping....


Hari ni my husband bawa gi shopping, yelah kan nak redeem hadiah birthday. Actually semalam dah pergi kedai Fotokem sebab nak cari External Flash tapi out of stock la pulak. So hari ni pagi pagi lagi kami dah keluar gi shopping. Bukan setakat flash je, tapi sempat rembat beberapa baking tools seperti aluminum ramekins seperti yg kat atas tu. Sesuai untuk buat cream caramel...


Plan nak beli canon flash tapi takde stock dan harganya RM 1K +++, tapi kat sini ada flash yg tak branded sangat dan harganya 50% less than Canon Brand, so my husband suruh beli je sebab still ok for beginner cam saya ni.


Yang ni pulak ialah flexible tripod. Boleh ikat kat tiang atau kat pokok.


Yang ni pulak ialah cleaning kits untuk my DSLR

2 comments :

Bitter Sweet said...

wah, manyak hepi lah dpt shopping barang2 itu

Hezrin Ahmad said...

haha...samala kita shopping je arini.... hehe... skrg rehat jap... pencarian akan bersambung lps asar...