Friday, August 5, 2011

Apricot Smoothie


Dah lama juga tak ada entry berkaitan minuman. 
Semalam terasa macam nak menikmati smoothie, pesan dengan  my husband minta belikan tembikai sebab terasa rasa sedap je kalau minum watermelon smoothie. Tapi takde rezeki sebab tembikai dah habis, so selongkar esbok ada buah aprikots yang saya beli sehari sebelum bulan puasa. Apalagi, google cari resepi Apricot smoothie.

Sedap pulak combination apricot segar, jus oren, madu dan yogurt ni.


Apricot Smoothie

2 comments :

Watierman, rmanbkr said...

Assalamualaikum....Dik Zila...pepagi...dah nampak semuti...kalau petang sikit...hancusss!!!

kelipkelipchumel said...

bestnya nampak smoothie ni..seb baek tgk mlm.kalau tgk petang td..haisshh..