Tuesday, August 23, 2011

Hamper Raya


Dah lama tak update blog kan.....
Mood macam tak berapa nak ada, nak kata sibuk sangat pun takde juga. Masak pun dah jarang, semalam sempat berbuka dengan kawan kawan kerja tempat lama.

Tadi ada kawan singgah dan bagi hamper, saya belum tengok apa isi kat dalam tapi kemungkinan besar kuih raya. Tapi yang bestnya, bekas tu brand Tupperware.

13 comments :

sue-ab said...

kuey raya ler tuu...

Ummi said...

Waaaaaaaaahh bestnya Hazila dpt hamper kuih raya...xyah susah2 dah wat kukis eh... ^__^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syoknyer akak
lepas tue boley guna bekas Tupperware tue ngeee

malynd_anggun said...

dlm tuh ade kek la u...
i nak bli 4 my MIL, tp stok da abes kt jb aritu..huuu..

hazila said...

sue-ab,
agaknya la, belum buka lagi.

hazila said...

Kak Ummi,
satu kukis pun tak buat lagi kak, rasa macam nak tunjuk je...

hazila said...

ayu,
betul tu, yg mahal tang bekas tu le...

hazila said...

malynd-anggun,
oh ye ke, so tak payah buat kek la nanti. hehehehe...

kasihredha said...

best kalau dapat hamper camgini kan...lepas tu boleh guna tupperware tu :)

Deliah's Deli said...

dalamnya ada 2 jenis kek..kami dah mkn ramai2 2,2 sblm ramadhan lagi kat ofis..pastu masing2 nk order dah x de stok..huhu :(

dZana said...

btuahnya hazila.. dpt tupware n dpt kek..

Amie said...

biasanya kih / kek dalam tupperware ni sedap-sedap belaka, suka beli, suka makan, mahal sikit tapi berbaloi...

Junita Shamsul said...

I got this hamper a day before posa dat day, frm my hubby's boss..there are cakes in them..1 has a lemon raisin cake, another has a black forest chocolate cake..it tasted ok, but according to my kids "it didn't taste so great, in fact, it tasted like a ch£@p cake!...hihi.. my kids lurve to eat, and they never hold back on their comments!...ah well, at least it's a Tupperware!!