Friday, July 1, 2011

Bad Mood!!!!!!


Hangin betul hari ni.....

Dah 2,3 hari mood tak berapa okay. Hangin satu badan je.

Bulan lepas kereta kena sondol,
Hari ni ada mamat yang ada otak tapi tak nak guna, gesel kereta saya yang tengah parking!!!!!

Kalau pemandu perempuan dikatakan cuai dan selalu sebabkan kemalangan, ni apahal pemandu lelaki bawa LORI gesel kereta yang tengah PARKING ?

Arghhhhhhh!!!!!!

Tension betul bila tengok kereta CACAT ni........

6 comments :

ijayuji said...

Salam kak sabo ya kak, kalau kita pun tak sabo mana taknyer keta kita jaga elok2 org sondol suke2 atii, kalau tgh bwk keta pun gitu, kita pandu hati2 kang tak pasal2 kena sondol jugak huh!

Amie said...

Assalam Hazila,
sekurang-kurangnya tidaklah terjadi kecacatan yg lebih besar atau pada tuannya...sabarlah sayang....

Gee® said...

adoyaiiii...sabor jer lah...

che'iza said...

Sabo kak.. sabo.... Org yg mcm ni mmg ramai kak... Alaa... kadang2 tu kita baiknyer parking ... Jgnkan org gesel... Ada tu tak gesel... tapi bukak pintu sekuat tidak... bukk... kemek kete... Yg sakit hati... muka selenge jer.. tak reti nak mintak maaf... Mmglah sikit jer... tapi dah byk kali kena... yg sikit tu dah jadi byk... Yang sikit tulah buat sakit mata... mengakibatkan sakit hati.....

AzuraSU said...

Dugaan tu, ada hikmah nantinye tu

~~zAnAfAhMi~~ said...

Assalam Hazila, kalau psl kereta mmg boleh naik hangin....sb itu kenderaan kita seharian...
Mamat tu lari ke?