Thursday, January 28, 2010

Breakfast pagi ni...


Sorry lah guys, seminggu ni memang asyik tayang menu breakfast saya yg malas malas gitu...

Malam tadi dinner dengan bihun sup bungkus je. Dah 2 minggu tak jengok pasar, mesti org kat pasar tu dah rindukan saya agaknya.. hehehehe perasan sekejap.

13 comments :

Alimaz-Kembara Terasing said...

sarapan ala2 barat gitu....

Noorma Ismail said...

malas malas pun ada gak breakfast..kita ni lagilah..laki buatkan breakfast..he,he...minggu ni dia take over dapur wat breakfast..

pB said...

Rasanya jab lagi nak gie sarapan dekat Restoran Gembira...

Pekena roti canai tampal ...

hazila said...

Alimaz,
semalam dah breakfast ala ala zaman Jepun.

hazila said...

Noorma,
alahai suami saya jaghang jaghang pegang senduk dan kuali.

hazila said...

pB,
Saya pekena roti canai weekend je..

pB said...

Restoran GEMBIRA tu dekat Seksyen 3.Belakang McDonald House.


pB kat Seksyen 18.

Azita Zain said...

simple tp menggiurkan...hehehe

hazila said...

pB,
hehehe saya dah agak. Saya suka nasi lemak dia.

hazila said...

Kak Ita,
care to join?

Watierman, rmanbkr said...

Salam Zila..ala nengok mini sausage tu...teringat lak ...kenapa hari tu Akak gi letak balik...dah pegang sebungkus...menyesal pulak!! Sedap ooo makan pagi ringkas cam tu...I like!!

Sue @ Nenie said...

Salam Kak,
Kalau plate ni dapat kat kite, kompen yang lenm semua abissss tinggal roti jeeee..

Hezrin Ahmad said...

simple pun nampak tempting ... rasa pun mesti mengancam ni