Monday, January 18, 2010

Jalan Jalan Ayer Hitam


Keluar dari Melaka, terus lajak ke Ayer Hitam. Tak beli pasu pun, saja my parents nak tengok tengok. Saya pun dah lama tak pergi, rasanya kali terakhir 5 tahun lepas. Masih tak banyak yg berubah.



Alahai, cik abang siapalah yg saya terambil gambar ni. Sorry la ye, tak perasan la pulak...



12 comments :

kucingorengemok said...

dah selalu lalu, tapi jaraaaang sangat singgah... kalau singgah bahaya, nanti ada je nak terbeli benda yang tak dipakai pun sbnrnya

NJ said...

salam zila
wahhhhh pi ayaq itam no...
org johor pun x pi sana lama dah ni..hehehe..tu la kan..kalau dah pegi sana mmg mcm ada tarikan nak kena beli gak walau mcm x perlu pun barang yg dibeli tu..ish bahaya tu..

Apa pun nice shoot...semua boleh nampak kat sini..org yg x pi sana boleh la tgok sini jer..

CatlinaFly said...

la..nape tak calling2..dah dekat dah tu :)

btw nak tumpang promo :pocket Photobook II RM99

kat http://kedaigambarkami.blogspot.com

idayusof. said...

Salam.Zila keluar kat tol A.Hitam ke?Kalau terus aje dr trafik light A.H tuju ke kg akak tu.20 mnt sampaila.Akak pun klu blk kg lalu aje tak sempat nak singgah.Klu singgah bkn setakat jamu mata,serba-serbinya dijamu.
Cuba pekena putu bambu AH,sekali cuba nak lagi...

umiyumi said...

Salam Hazila, KL dgn Ayer Hitam jauh tak? :) agak2 brp lama sampai?

hazila said...

KOG,
betul tu. Kadang kala bukannya perlu sangat tapi gatal juga nak membeli.

hazila said...

Kak NJ,
punyalah jauh sampai Ayer Hitam, tapi tak beli apa pun. Saje je cuci mata.

hazila said...

Caitlina,
OK no proplem.

hazila said...

Idayusof,
Saya beli putu bambu kat pekan Ayer Hitam tu.

hazila said...

Umiyuni,
Jauh juga dari Shah Alam. Letih la juga baru sampai.

idayusof. said...

Zila...
Ada 2 tmpt jual putu bambu.Yg satu mmg sedap,klu dr pekan A.H tmpt pertama.Belakangnya ada kedai makan.Katanya Sultan Johor pun suka.

hazila said...

Idayusof,
Rasanya saya beli yg dalam pekan Ayer Hitam tu. Tak masuk jauh ke arah BP pun. Lagipun dah letih sangat rasanya.