Friday, January 8, 2010

SURPRISE! SURPRISE!


Tengahari tadi ada budak Courier datang, then dia tanya ada tak Si Polan Bt Si Polan ni kat sini? Saya cakap, ada, sayalah. Kenapa? Dia cakap, ada parcel untuk akak. Parcel? saya takde expecting any parcel sebab takde beli barang online atau ada sesiapa yg nak hantar barang. Masa tengah sign, dok fikir lagi, sapelah yg hantar sebab dia letak nama saya cam dalam SURAT BERANAK. Confius kepala akak dok fikir.

Sebabkan sibuk, saya cuma letak parcel atas meja. My husband sempat jeling je, mesti dalam hati dia cakap apa ajalah bini aku ni beli. Bila dah senggang sikit, baru saya buka. Terus nampak sticker, dah tau dari siapa. Bila buka je, mak oiiiii sukanya sebab those fancy cookies are really adorable. Nak makan pun sayang. My husband nak rasa pun saya kata tunggu dulu, belum ambil gambar. Thanks a lot to MAMAFAMI for those lovely FC.

10 comments :

pB said...

best nyerrrrrrrrr


nak lar sikitttttttt

hana said...

syoknyerrrr dpt kukis dr mama! akak..simpankan kiter satu! sok nk wat sarapan! kikiki

Watierman said...

Ha...Zila..kalau Hana dapek..Akak pun nak juga erk!

MamaFaMi said...

Alhamdulillah FC tu dah selamat sampai ke destinasinya walaupun ada a few yang 'eksiden'. Walhal dah letak FRAGILE dan dah letak THIS WAY UP. Pecah juga. Next time, kena letak HANDLE WITH YOUR LIFE kot...baru sampai elok. Hehehe...

Mmm sib baiklah cik abang tu jeling sambil berfikir apalah yang bini dia beli, kot dia pikir, mamat manalah yang bagi bini aku prezen, tak ke naya tu! Cakap je, bukan MAMAT tapi MAMA... hehehe....

♥LOVE2COOK♥ said...

Chop chop...kita nak try satu boleh? kekeke...:)

nOOrsha said...

syoknye dpt surprise.... mesti sdap kan kan kann? tolong makankan utk kite eh... hihii..

Sue @ Nenie said...

Alaaaaa comei comeinyaaaa.....
Mesti rasa sayang nak makan ni....

Simpan kite satuuuuuu

Ernie said...

kalau saya pun sayang nak makan hehe...
cian cik abang akak yer

Fa'e said...

tomeinye.....kite nak jugak.....uwwwaaaa....

blogresipi.com said...

Seronoknye... kukis tu memang kiut miut.... :)