Friday, January 15, 2010

Sweet & Sour Prawns


Dah beberapa hari asyik makan makanan bungkus je, semalam paksakan diri juga memasak. Kalau tak nanti lupa pulak camne nak pegang senduk. Wakakakaka.....

Sehari dua ni saya try ambil gambar menggunakan full manual setting and manual focus. Selalunya saya gunakan manual setting tapi still auto focus, tapi kali ni nak rasa macam mana kalau kita guna manual focus pulak. Untuk beginner, saya rasa ok juga la, walau lenguh juga tangan nak pegang kamera dan pusing lense sampai gambar nampak clear.

Eh melalut pasal kamera la pulak. Resepi ni sama je dengan resepi ikan masak masam manis, cuma tukar dengan udang je.

2 comments :

Ernie said...

dasyat tu kalau sampai lupa pegang senduk....
cantik gambar akak ambik

Dayah said...

Salam Kak Hazila,
Wahhh bestnya!
X kan akak sampai hilang skill kak.. hahahahahaaa.. ("",)