Saturday, January 30, 2010

Cendol


Hari ni panas sungguh, tapi ada nampak tanda tanda nak hujan... Jadi meh la minum cendol.

Saya singgah Pasaraya HERO, beli cendol yg dah ready made dan beli santan sekali. Kat rumah memang dah ada gula melaka dalam bentuk cecair, jadi lagi senang kerja akak. Campur, gaul gaul dan terus minum.

9 comments :

Sheila Shafea said...

Salam Sdp tu candol..yg kosang or yg pulut mmg suka Fv ank beranak..biasa pekena kat subang jaya or sek.9 shah alam..buat sendiri lg best dpt byk kan...

Azita Zain said...

tengah panas2 gini memang syiokkkk abis kalau dapat cendol sejuk...!!! arrrgghhh.....

Watierman, rmanbkr said...

Hrmmm nyaman tekak...sedap@!!!

NJ said...

salam zila
mai tgok cendol plak kat sini... zila cuti lama ke? hari wilayah isnin kan..
have a nice weekend

hazila said...

Sheila,
Kat Sec 9? Kat mana tu? Yg kat Giant Shah Alam pun ok gak.

hazila said...

Kak Ita,
Kalau ada ais sagat lagi syok. ini saya guna ice cube je.

hazila said...

Kak watie,
hehehehe...memang nyaman je tekak kak.

hazila said...

Kak NJ,
Saya selangor kak, cuti sabtu je, Isnin dah start kerja.

blogresipi.com said...

Sedap nye air cendol. Sejuk2 pun sedap jugak minum ni kak.