Wednesday, January 6, 2010

Puding Coklat Oreo


Sape nak sila angkat tangan!!!!!
Resepi asal dari Ros Onigiri, tapi saya dah adjust sikit sebab saya lebih prefer puding dari agar agar. Nantilah saya update resepi sebab line tenet ni bukan setakat lembab, lembam, sengal dan yang sewaktunya. Hari ni memang tak sempat jengok rumah kawan kawan pun sebab bila nak berinternet je, dia akan try to open sampai 10-15 minit. Tak buat kerja lain akak kalau nak tunggu depan PC ni.

6 comments :

emilia said...

nak2..bkn tgn je dah angkt..kaki2 skli angkat da ni ;)

Treat and Trick said...

Salam Zila...kalau dpt makan alangkah sedapnya....

LOVE2COOK said...

KakHazila...Love pun dah angkat tangan tinggi2 nih! Nampak takkkk???

:))

K.Nor said...

zila, akak angakt gak dah ni.. tangan, kaki pun semua angkat.. keyboard nak angkat sekali tak? :D

NJ said...

zila sedapnyer tgok pic jer nih dah teliuq...angkat tangan tinggi2 dah ni..tapi tgok2 dulang dah kosong..kena wak lari dgn org lain dah..uwaaaaa

hazila said...

Emi - baik baik angkat tangan dan kaki, nanti terlentang ke belakang pulak.

Treat & Treat - Meh la datang rumah. Saya buatkan.

Love - hehehehe...akak nampak.

K.Nor- uishhh kak, sampai angkat keyboard.

Kak NJ - Sape cepat dia dapat.