Monday, January 18, 2010

Jalan Jalan Melaka Part 1


Actually saya dan suami plan nak pergi lepak kat Port Dickson je last weekend. Tapi last minute tukar plan sebab my parents ajak ke Melaka. Katanya nak tengok dan jalan jalan kat Bandar Melaka. So kena la tukar plan, takpelah nanti bila senang boleh pergi PD berdua je.


Kami nampak ramai org naik River Cruise, teringin pulak nak merasa, jadi kami ambil ticket malam. Cantik sikit pemandangan dengan lampu dan neon.








3 comments :

E-na Zarina said...

Dah byk perubahan di melaka ye....kena pergi lagi nnt ni...

Sue @ Nenie said...

Salam Kak...
Wahhhh..Jalan² Melaka yaaa...? Patutlah lastweek duk sibuk² clear esbok...

Dua bulan lepas ada gi Melaka follow husband company trip..tak dapat naik ni pasal keadaan tak izinkan..pastu masa tu tak tau pula menara taming sari dekat² situ je, dah balik baru tau...frustnyaaaa.....

Bitter Sweet said...

sejuk je bila tgk muka mak ayah zila