Tuesday, January 19, 2010

Pancake Geseng


Hehehehe...hari ni jamu my parents makan pancake geseng.

Maaf buat teman teman yg tinggalkan message kat chat box. Tak sempat membalasnya lagi sebab agak sibuk. Terkejar ke sana terkejar ke sini. Nanti bila senang senang saya jawab ye. Pagi tadi buat pancake terhangit sikit. Kebetulan hujan, nak cepat takut tersangkut dalam jem. Maklumlah, Shah Alam sekarang ni bukan main teruk juga jemnya tambahan kalau hujan. Hari ni pun sampai dah pukul 9 lebih.

7 comments :

Uda said...

oh pancake.. lama tak buat.. pepagi asyik ngap roti atau cornflake jor..

Hezrin Ahmad said...

sedapnye... xkisahla hangit ke x...

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..
Pankek stobery n Honey....buat bekpes ngan nescafee panas best ni...

hazila said...

uda,
kalau saya sorang je, confirm makan conflakes gak.

hazila said...

Hezrin,
Buat buat tak nampak tang hangit tu.

hazila said...

Sue,
hehehe...rumah akak kuat minum teh susu. Nescafe jaghang jaghang....

umiyumi said...

ohh penkek yg mengguda.. buatku kelaparan di ptg2 begini :p