Tuesday, January 12, 2010

Breakfast pagi tadi.....



Dah 2 hari saya sibuk sangat sampai tak sempat nak masak. Campur dengan MALAS yang TERAMAT BESAR dok atas kepala. Nak update blog pun tak sempat. Maaf la ye, memang tak sempat nak merayap rumah kawan kawan buat masa ni, nanti bila ada terluang, saya gi tadah pinggan, kot kot la ada sudi boh isinya. Padi tadi sempat buat telur separuh masak dengan bread toast je.

15 comments :

Hezrin Ahmad said...

nyum2... saya mmg suka... pg td mkn cornflakes dgn susu je..huhu

Watierman said...

Janji jgn biar perut kosong kan!

Sue @ Nenie said...

Salam Kak...
Samalah kiteee...2~3 hari ni memang bzz sesangat sampai nak jenguk rmh sendiri pun tak sempat apalagi nak merayap kat rmh kengkawan yg lain...

Sedap tu telur separuh masak, tambah kicap cair siketttt...

hazila said...

Hezrin,
Ok gak kan kalau esok makan conflakes ngan susu. Sedap juga tu.

hazila said...

Kak watie,
Betul tu kak. Simple bekfes pun ok. Kalau kat kedai menu cam ni campur air dah RM5.50. Jimat jimat...

hazila said...

Sue,
hehehe...akak pun suka letak kicap cair sikit. Ada org suka letak lada sulah.

geraugebang said...

Simple tapi best kan? kekadang, kita sapu telur tu kat roti.

hazila said...

Kak gerau,
Saya celup roti tu dalam telur. hahahah...pening org tengok.

E-na Zarina said...

healthy breakfast!

MamaFaMi said...

Eee dah lama tak makan roti bakar. Macam teringin la pulak. Kot esok pagi kalau tak lapar sangat, leh la makan roti bakar... tapi nak sapu majerin dan tabur gula... mmm nikmatnya... dengan secawan kopi.. omak ai...

♥akukahmilikmu®♥ said...

sedapnya tgk roti bakar nie..yummy..yummy..klik kotex 4 u..salam kenal salam ziarah salam folo..

emilia said...

menu simple tp ttp sedap. suka mkn telur 1/2 gitu..psstt..kak..cantik la cop treadmark kak tu..kretip2

J├Ąger said...

nice..my fav breakfast

Dayah said...

Salam Kak Hazila,
Tak rajin2 akak pun sempat masak lagu tu!
Kalau Dayah, alamat tak berasap 100hari kekekekekeke ..
I like u la kak..
Rajin! ^_^

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

sedapnya... campur ngan black paper ngan telur 1/2 masak tuh.. fuhh