Thursday, January 7, 2010

Bihun Sup Segera


Saya tengah kebuluran.....

Sampai je kat rumah, sebelum fikir nak masak apa, saya selongkar almari cari megi. Rupa rupanya dah out of stock sebab saya pun dah lama tak shopping barang dapur. Belek belek nampak bihun sup segera yg kurun masihi yg ke berapa entah, terus masak. Tak berapa sedap tapi alas perut la dulu. Silap silap malam tadi tak masak nasi.

4 comments :

blogresipi.com said...

Kena check tu kak takut dah lepas tarikh luput lak.hehehe :)
Bestnye cekodok kat bawah tu :)

Watierman said...

Ijan ooi dia dah bedal kalau tak sakit perut tu kira aman lah!!!

Segera pu letak karrot bunga2 ooo!

geraugebang said...

Akak ni ada masalah lain la pulak. Kenapa bukak blog awak dapat baca setengah je. separuh lagi macam ada benda lain yang bertindan. apa hal lak ek. kak gerau punya komputer ada masalah lagi ke?

shaifulsafar said...

SEGERA ke perut jugak la nih... hehehe