Thursday, January 14, 2010

Roti Telur



Minggu ni saya memang agak kepenatan sebab kerja yang agak banyak ( Alhamdulillah, byk la juga rezekinya). Bila dah sampai rumah memang tak lalu nak memasak. Dah beberapa hari kami beli makanan yg dah siap masak. Ingatkan semalam nak start memasak, dah siap beli barang basah pun. Last minute, my husband cakap tak payah masak, beli je. So tengoklah bila free sikit baru start masak. Pagi tadi cuma buat roti telur je. Roti pun dah nak expired.

13 comments :

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam zila...roti telor pun rezeki jugak...janji menyedapkan perut...

kucingorengemok said...

simple macam ni la yang bessttt!

Watierman said...

a..a..nape pagi tadi tak ingat kat roti ....ada tu..tapi tak buat....esok lak lah!..Sodap ooo!

salamdariborneo said...

dah lama tak buat roti telur,sedap ni makan panas2 pekena dengan teh panas.

Ernie said...

huwaaaa akak.... teringat roti telur pagi tadi
buat bekal anak-anak sekolah.

hazila said...

Alimaz,
betul tu, org kat Ethiopia nampak ni dah sedap tak sangga dah.

hazila said...

KOG,
2,3 hari ni semua menu simple. Kalau rasa cam malas sangat, cicah roti ngan air teh susu je.

hazila said...

Kak watie,
Sedap juga kan kak. Sedar tak sedar habis dalam piring tu.

hazila said...

Maria,
Betul tu, sebab kalau dah lama, dia sedikit lembik. Tapi lapar punya pasal, habis gak.

hazila said...

Ernie,
Ye ke. Tak sempat merasa la ye...

Uda said...

salam..
roti telur pun sedap juga.. budak nadya selalu makan.. kalau tak makan waktu pagi mesti mintak waktu tghari

Teika Kawashi said...

Roti telur pun looks so good..Sebenarnya tengah lapar sesangat ni..

E-na Zarina said...

bekfast yg senang tapi SEDAPPPPP!