Tuesday, January 5, 2010

Dinner Malam ni

My husband's Rib Eye Steak

Mine, BBQ Lamp Steak

Mango Juice

Malam ni saya dan suami dinner awal, lebih kurang pukul 6.30 ptg tadi.

Hari ni my husband ajak makan steak. Saya pun apa lagi, syok la sebab tengah malas nak masak. Lepas makan, masing masing mengah sebab banyaknya kami makan tadi.

11 comments :

LOVE2COOK said...

That Mango Juice...sooooo tempting! Uwaaa! ;)

Rokiah Abdul Aziz said...

mango juice tu menambat hatiku.......

blogresipi.com said...

Salam Kak Hazila,
Terliur menengok kamben di dalam pinggan itew. hehehe.... mango tuh pun cedappp nye nampak... kena beli mango frozen ni buat jus jugak. :D

kucingorengemok said...

kita masih tak reti buat jus sendiri... kih kih

yanizz said...

Akak, kat mn restorant steak ni? Teringin betui nak makan steak.

AbbotCottage said...

a'ah, kat mana restoran tu kak zila? terliyo plak nengok...errr ada lebey?

J├Ąger said...

napa steak dia ade sauce/gravy. rugi arr.

Sue @ Nenie said...

Salam...

Bestnya...Steak...Mango juice pun best...

Jun said...

hazila..mkn kt mana ni? tgk bekas sos tu teringat Big Plate yg dekat sgt ngan umah ni tp dh bertahun2 x pergi..

aisybasyirah said...

Kak.. sedap ker makan kat situ? kat mana kedai tu..nanti boleh singgah..

aisybasyirah said...

kak sedap tak makan kat situ? kat mana kedai tu nanti boleh singgah