Monday, October 19, 2009

Aktiviti Hujung Minggu

Ini gara gara tergoda dek Lee Lin lah ni..... Petang semalam me and my husband heading to Awan Besar R&R semata mata nak makan Sate Kajang Hj Samuri. Padahal kat Bukit Tinggi Klang pun ada, tapi saje je nak berjalan jalan ke sana. Pergi sana macam nak makan byk sangat, tapi cuma order 10 cucuk sate je. Buat habis duit tol & minyak....




Lepas tu masa balik saje je singgah kat Stadium Shah Alam sebab nampak ada function, rupa rupanya ada SUA RASA NTV9 ke hapa entah. Tengok byk juga gerai walaupun tak sebanyak masa JOM HEBOH. My husband tanya nak pegi ke? Saya kata kalau ada parking ok le. Rupanya tak ramai org sangat, saje jalan jalan cuci mata lepas tu balik. Takde yg menarik hati sangat pun...





2 comments :

blogresipi said...

Terliur tgk kambing dok kena panggang tuh.. :)

Fiza Nordin said...

wa besh gak hb k zila nak singgah tempat2 camni...klu hb sy wlupun mood tgh ok tp tempat2 gini mmg dia tak jeru kakakaaa
nak g,glah sendiri.sll g ngan anak buah tp tahun ni anak buah spm jd maksu ni patah kaki loooooor