Friday, October 9, 2009

Ribena Laici

Takde food entry, jadi saya nak masukkan gambar minuman. Air Ribena + Laici.

7 comments :

sunkist said...

dinner minum air ribena laici ni aje ke kak zila? ;) dh lama tak minum air ribena.. kena beli gak satu buat simpan kt umah.. bila teringin.. senang :)

QueenJah said...

salam kenal...

LOVE said...

Adeyyy, terasa haus la kakHazila! Nak sejug boleh tak? hihi...;)

hazila said...

Ida/sunkist,
Akak pun dah lama tak minum ribena. Asyik tengok iklan raya Maria Tunku Sabri je...

hazila said...

Queen Jah,
Salam kenal juga. Thanks sudi singgah.

hazila said...

Love,
heheheh...nanti akak jamu 2 jug untuk LOVE. Ok tak?

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!