Thursday, October 29, 2009

Cisss....ko kek

Tu la......Bila tengok org lain buat ciskek, saya pun teringin nak buat juga. Tapi masalahnya, tangan org lain berbedung tapi tangan saya pengkang. Sebab tu ciskek saya tak semengah je.... Banyak sebab kenapa kek ni tak jadi, bukan salah resepi atau org yg share resepi tu tau. Dah la pakai loyang yg segedabak besarnya, mana la kek tu tak leper je. Buat malam tadi, konon kononnya nak bawa gi kerja la kan, tapi tengok tak semengah je, tak jadi la. Pagi tadi my husband tanya, mana keknya? Sambil tersengih, saya cakap kek tak jadi la bang. Ermmm tak jadi tu, tak masuk blog la ye? Pagi pagi lagi dah kena......

15 comments :

Watierman said...

Tak jadi pun kalau dah letak dalam mangkuk fancy pakaikan accessories...letak sudu sedap!!!

K.Nor said...

uish... dia punya tajuk n3.. ingatkan hulubalang mana la nak makan kek td hihihi..

Noorma Ismail said...

Ala Zila, len kali kalo nk wat kek, jangan cakap kat hubby, kalo tak jadi,dia tak tau...he,he.

jus call me ida.. said...

hehe.. kelakar nyerrr.. bedebush pagi2!
namun nampak menyelerakan.. biar takder rhuper.. asal ada rasa!
nak sikit!

blogresipi said...

Hahahhaa... punye saya gelak bace entri akak nie...bergegar gegar Mikael atas riba.kihkihkih... tajuk tue i tak tahan tewww! hahahah :)

Azura Suhaimi said...

xpe kak..lenkali leh buat lagi, kita pun kdg2 buat xjadi gak..hehee

geraugebang said...

Ok la tu. Ada cheese, ada kek. he he he

hazila said...

Kak watie,
Itu je solution yg dapat fikir saat tu.

hazila said...

Kak Nor,
hehehe...nak bersilat gak sebab kek tak jadi.

hazila said...

Noorma,
Kadang kala tak sempat nak cover line sebab dia selalu nampak je apa saya buat.

hazila said...

Ida,
Nasib baik rasa dah ada. Still edible only mata sakit je.

hazila said...

Ijan,
hehehe....bila keluar soklan maut tu memang tensen je makcik tau.

hazila said...

Azura,
Kalau tak buat tak tau kan. Practise make perfect.

hazila said...

Kak Gerau,
hahahaha...tetap nama ciskek kan kak.

Rosdi Eunos said...

tergelak baca komen hubby tu ...