Friday, October 9, 2009

Takde cerita......

Hari ni takde cerita, semalam pun tak masak sebab minggu ni tak beli barang basah pun. My husband dah cakap sehari dua ni makan kat luar je, tunggu weekend baru beli barang dapur. Silap haribulan weekend pun makan kat luar. Saje nak letak buah tangan yg saya dapat dari kawan masa dia datang rumah tempohari. Saya kenal dia masa sama sama kerja tempat lama dulu. Setiap kali datang masa open house tak kira saya atau kawan lain, dia mesti bawa buah tangan. Bila ditanya kenapalah bawa buah tangan sedangkan saya nak jamu dia makan, Segan datang dengan tangan kosong katanya.....

Moral of the story,
Kalau nak datang rumah saya, jangan lupa bawa buah tangan.

2 comments :

HaSue said...

seronok laa gantung periuk 2,3 hari nih ek kak..hehee


re:sue x pnh dgr kelapa ikan yu kukus...tp yg selalu di promote org2 yg dah merasa,diorg kate kepala ikan yu sedap buat sup..x bksmptn nak cube lg...hehe

blogresipi said...

heheh..suka moral of the story mory akak tu.. :D