Wednesday, October 28, 2009

Breakfast at Old Town White Coffee

Kan dah cakap, kalau dah malas datang melanda, breakfast pun malas nak buat. Ala ni alasan saya je. Hari ni saja je nak cuba breakfast kak kopitiam pulak. Old Town White Coffee ni baru je beroperasi kat Seksyen 13 Shah Alam. Located at ground floor of Acapella Apartment. Suasana yang bagus, sambil minum kopi boleh tengok org berpusu pusu pergi kerja. ( Takde kerja ke tengok org pergi kerja )



10 comments :

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam zila....nak mai umah kat arau ka...boleh tak dak masalah.....mai laaaaa pintu rumah sentiasa terb uka....anda dialualukan....tapi kena habaq awai2...leh prepare spesial2...hehehehe....nak mai sungguh ka....kalau betoi tinggai pesanan kat blog kami no...

Watierman said...

sekali sekala manja kan diri apa salahnya....enjoy gak kan perhatikan gelagat manusia pepagi ni...

kucingorengemok said...

uihhh bestnya... kalau ada geng sok-sek pun lagi best tu :)

pB said...

telur masak separuhhh

nampak sungguh menyelerakan

pandai tangkap gambar

hazila said...

Alimaz,
Insyaallah. Raya Haji tahun ni turn balik Perlis. Kalau ada kelapangan boleh terjah rumah kawan kawan kat sebelah sana.

hazila said...

Kak watie,
Kat tempat saya ni takdelah sobuk sangat. Ramai yg berlenggang kangkong je.

hazila said...

Lee lin,
kalau ada member "seumpatan" lagi syok.... ( mengumpat itu berdosa )

hazila said...

pB,
uishhhh memang sedap telur separuh masak tu. Masih amatur lagi bab ambil gambar ni.

LOVE said...

Mmmm besnya brekpas kat luar ye kak! ;) Love rindu sgt ngan hubby time nih...lama tak keluar makan! keke ;)

hazila said...

Bestnya Love bekfes kat luar coz.... I tak perlu masak.