Tuesday, October 6, 2009

Hari ni Saya tak sihat......

Alahai..... hari ni badan saya sakit sangat. Lenguh seluruh badan. Rasanya saya kena food poisoning semalam. Petang semalam masa nak balik kerja tu dah rasa perut senak semacam je tapi tak nak pulak pergi toilet. Ingatkan sebab angin dah masuk perut, ssampai rumah saya minum eno halia. Tangan dan kaki saya dah sejuk semacam, lepas tu saya baring kat sofa sekejap. Then rasa cam nak muntah pulak, nasib baik sempat berlari ke bilik air. Malam tadi menggigil dan gunakan 2 selimut pun masih kesejukan. Hari ni kalau masih tak sedap badan juga kenalah dating ngan doktor pulak.. Kalau dekat boleh dating dengan Dr. Inahar.....

10 comments :

Bitter Sweet said...

siannya..get well soon zila

K.Nor said...

ingatkan kes g nembak hehe.. kalau g jumpa doc inahar, gerenti berdesup baik, tak yah kasi ubat.. semoga cepat sembuh ya zila :)

Chik Mi said...

Take care zila semoga cepat sembuh

Noorhodza said...

salam zila... moga cepat2 ler sembuh... bole bayangkan mcm mana tuu.... aduuhhh pernah terkena gini..

cikmanggis said...

semoga cepat sihat,tadi singgah rumah ummi kuantan,sakit gak..cepat sembuh ya

Ibu n Abah said...

salam hazila,

kena banyak minum air agar tak dehydration.

Watierman said...

Salam Zila...moga cepat sembuh...jangkit.. dari akak pa...masa dtg jenguk blog akak ari tu...macam tu pun boleh ka...??..anyway you take care okay!!

hana said...

moga cepat sembuh kak! leh sambung beraya sambil menembak! hehe

hazila said...

Untuk semua kawan kawan yg begitu perihatin, alhamdulillah hari ni saya dah okay. Cuma agak sibuk sikit dan tak masak dah 2 hari. So takdelah entry masakan. Will be back soon.

blogresipi said...

Ala baru baca entri akak tak sihat nie..harap2 akak dah sihat by now ek..take care!