Saturday, October 17, 2009

Lunch Hari ni.....

Hari ni ada 2 undangan rumah terbuka, kawan kawan my husband. Tapi masih sempat lagi dia request nak makan lunch kat rumah. Hari ni dia request nak makan kari ketam dan Keli Goreng.
Ingatkan hari ni boleh gantung periuk, tapi nak buat camne kan, masaklah juga.



8 comments :

geraugebang said...

air tangan isteri is the best kan?

kucingorengemok said...

mak mentua kita kata kalau nak gi majlis makan kenyang-kenyang kat rumah dulu... food kat tempat orang belum tentu sedap! hehehe :)

blogresipi said...

Kat open house harusla tkde kari ketam ngan ikan keli goreng ni.. :) psst. akak cat baru rumah ye.. santekk!

Ibu n Abah said...

Salam zila,
Rajinnya menjamu kawan-kawan makan nasi lauk ketam lagi...
Sure cik abang makin syayang kat zila...

hazila said...

kak gerau,
ala nak manja manja la tu.....

hazila said...

lee lin,
Btul la tu...especially kat org yg cerewet bab makanan cam my husband.

hazila said...

Ijan,
dah lama request nak makan kari ketam, cuba bini malas betul nak masak kari.

hazila said...

ibu & Abah,
Bukan jamu kawan kawan kak, lunch kat rumah sebelum pergi open house.