Tuesday, July 21, 2009

Barangan HPA


Sebelum balik Perlis hari tu dah cakap kat my husband nak pi pekena Radix Fried Chicken. Outlet dia dekat je ngan rumah arwah MIL. Tapi faham faham je lah kalau balik sekejap lepas tu plan nak pusing satu Perlis, mana lah nak sempat walaupun Perlis tu negerinya kecil je. Habis kalau pergi satu tempat tu sampai berjam jam, maka tempat yg lain mesti miss punya. Disebabkan tak sempat makan ayam Radix, saya cuma beli tepung goreng ayam, air kola dan air sarsi jer. Belum cuba jadi tak tau le rasanya camne.

4 comments :

kucingorengemok said...

saya ingin betul nak rasa radix fried chicken ni... knp lah tak bukak cawangan kat kl (mcm la kita nak kasik dia modal, hehe)

::@FiQ said...

sye suke jugak hpanyer produk nih...kola dier bes la!

hazila said...

lee lin,
saya pun tak sempat nak makan kat outlet dia, so terpaksa beli tepung balik goreng ayam sendiri.

hazila said...

@FiQ,
Betullah, kola dia tak banyak sangat gas. First time cuba product HPA ni.