Tuesday, July 28, 2009

Menu Dinner Malam Tadi....

Ayam Masak Kicap Pedas

Daging Bakar & Air Asam

Entahlah sejak sehari dua ni rasa malas sangat nak masak. My husband cakap, ha..tu dah terlebih masaklah tu, sampai takde mood nak masak. Ada ke terlebih masak..... Selagi mulut nak makan je, memang le kena masak. Lainlah kalau duit terlebih banyak, bolehlah ambil tukang masak atau hari hari gi makan kat kedai/restoran/hotel ke.

5 comments :

Watierman said...

Mak ooi...menetes basah keybod akak ada air asam dgn daging bakar....mengoda giler!!!Nasib baik dinner semalam kalau lunch hari ni...pakai tak balik dah ni...melekat kat blog ni dah!!

Chik Mi said...

Zila sedapnya dgg bakaq tu

hazila said...

Kak watie, tengah malas yg teramat. Tu yg buat menu yg tak payah fikir resepi. Tapi laji gak makan nasi.

hazila said...

Mimi, daging bakar tu fav. my husband. So dia tak komplen la....

Ana Lee said...

sedapnye menu.....leh pinjam resepi x?