Saturday, July 25, 2009

Coconut Jelly again and again.....

My husband cukup suka kalau saya buat coconut jelly ni, especially kalau sejukkan dulu. Dan saya pun suka sangat kalau dia suka apa yang saya masak. Masa dia nampak saya beli kelapa muda tu, dia tersengih, mesti dah dapat agak apa yang saya nak buat. Oh ya hari tu saya ada beli satu alat untuk korek isi kelapa muda. syok betul korek isi kelapa......

7 comments :

Anawahid said...

ooooo... ada pengkorek tuk isi kelapa yer kak ila, bru nk nya, await lawanya isi kelapa tu.. camne rupanya pengorek kelapa tu kak ila...

Chik Mi said...

Zila seperti besa nak tengokkkkkkkk hihihiih semuanya nak

blogresipi said...

bestnie makan time sejuk2....

hazila said...

Ana & mimi,

Nanti saya upload gambarnya. Murah je.

hazila said...

Ijan, memang best kalau makan sejuk sejuk.

kak am said...

akak pun tringin gak nak tengok rupanya, kadang tu, mungkin penah tgk tapi x tahu utk apa kot? biasalah belek pun lebih kurang je..patutlah nmpk cntik je isi kelapa tu!

hazila said...

Alahai, saya lupa nak upload. Nantilah kalau senang.