Sunday, July 26, 2009

Pesta Buah - Putrajaya


Tengahari tadi Mas, tayang gambar Pesta buah buahan kat Putrajaya. Saya ada tanya kat bahagian mana dan sampai bila. Sementara tu saya saja je cakap kat my husband pasal Pesta ni, tak sangka pulak di ajak gi sana jalan jalan. Saya cakap tak pasti kat mana dan sampai bila. My husband cakap, ala kita redah jerrr....



Hari Last Day, dan sampai pukul 6pm. Orang pun tak ramai dah, lagipun tak banyak sangat buah buahan / pilihan.






Kita orang just jalan jalan cuci mata je.

2 comments :

blogresipi said...

Waa...manyaknye buah cempedak ngn manggis... sedapnye boleh wat cucur cempedak!!!!

cikmanggis said...

ijan..buah manggis?hehe..cm tak sempat g pesta buah wpun tempat tu sepelaung je dari rumah hihi