Wednesday, July 15, 2009

Petik Bunga kat Jepun


Tadi saya gi Tokyo semata mata nak petik bunga ni je. Thanks to Ros, cantik cantik bunga kat sana.Tengok gambar gambar yang mengancam ni membuatkan makcik tak sabar nak rembat camera DSLR sebiji. Dah lama dok bagi hints kat my husband yang saya teringin nak mengangkut DSLR ni, tapi sampai saat ni, kata kata makcik hanya dibawa angin lalu je.....

6 comments :

Shyiedah said...

salam...... cantik bunga nih....

hazila said...

WS Shyiedah. Betapa cantiknya ciptaan Yg Maha Esa.

Chik Mi said...

zilaaaa tq for the wish ye,hihihihhi simanis 18 ni dah mai n tq for bein g my fren.Take care

hazila said...

Mimi, biaq umuq byk tapi tetap muda dihati.

kucingorengemok said...

hari ni mkn apa...? (tunggu update) takkan mkn bunga je, hehe

hazila said...

hahahaha....hari ni makan bunga je untuk awet muda. Hari ni takde gambo makanan sebab MALASSSSSS sangat nak masak.