Wednesday, July 8, 2009

Sambal Ayam


Kenapalah dengan blogger ni, sejak dari siang tadi susah sungguh nak browse atau nak upload gambar. Dah lama tak masak lauk ayam, mula ingat nak buat sup tapi my husband tak nak pulak. Jadi tukar masak sambal ayam, resepi dari Love. Sedap tau...

6 comments :

blogresipi said...

Wah..sambal ayam jgk ek... sedap jer nampak ayam nie...

love2cook said...

Uish...besnyer sambal ayam nih! nyum nyum! mmg betul...yest whole day ada problem ngan google...nak chk gmail pun susah...nak open blogger pun susah...hihi...;)

hazila said...

Ijan, dah tak tau nak masak apa. Tapi memang sedap sambal ayam ni.

hazila said...

Love, itulah tension gak tak boleh nak buka blog.

Mak Doyah said...

Hazila, tq bagi resepi butter prawn tu..memang sedap..

hazila said...

memang sedapkan Mak Doyah. Nanti saya pun nak buat lagi.