Monday, July 13, 2009

Sambal Tumis Sotong Kering

Entahlah....sehari dua ni memang terasa malas sangat nak memasak. Jadi malam ni saya masak yang simple je untuk dinner.

4 comments :

blogresipi said...

Sambal sotong kering nie best kan kan kalau makan ngan nasik lomak.. kite tak pandai sgt nak masak sambal sotong kering neh, asyik tak jadik jer... sotong kering tu pun dok mengering jer dlm peti ais dah dekat setengah tahun. hehehhe.

hazila said...

Semalam buat nasi lemak makan dengan sambal sotong kering ni. Ini pun dah berbulan dok dalam peti ais.

kucingorengemok said...

ni kalau lawan dgn nasi lemak yg saya tgh dok research skrg... mesti boleh masuk list 'terbaik' hehe..

hazila said...

lee lin, ramai yg dah bagi suggestion kat mana nasi lemak sedap. Lepas ni bolehlah menjelejah....