Thursday, July 23, 2009

Jus Amra & Asam Boi



Semalam ramai kawan kawan blogger suggest pada saya untuk buat jus amra dengan asam boi. Ini first time saya minum jus amra ni tau walau buahnya selalu makan cicah garam belacan. Mak oiiii...memang sedap you. Memang kena cuba kalau nak tau camne rasanya.

4 comments :

Chik Mi said...

salam zila kita pun buat ari tu sedapkan,sekarang ni tgh menjeruk la pulak

hazila said...

Mimi ada resepi nak jerukkan buah kedondong ke? Boleh kongsi resepi tak?

Chik Mi said...

zila resepi kat depan nun cuma sy tambah kapur sirih sikit nak kasi ranggup

hazila said...

Mimi, saya dah pi tengok. Balik nanti nak start projek menjeruk pulak.