Saturday, July 11, 2009

Dari Nilai 3 ke Port Klang

Lepas zohor tadi kami berangkat ke Nilai 3 dengan 2 kereta/lori. My husband siap kata senang nak angkut barang kat Nilai 3 tu. Biasalah tu....mesti nak sindir saya konon kononnya saya ni nak memborong sakan kat Nilai 3 tu. Padahal bukannya beli apa pun, sekadar nak cuci mata.






Lepas dah pusing beberapa kedai sebab my parents nak cari barang, kami pun berangkat balik. Then my husband ajak makan kat luar sebab dah lewat, mesti dia kesan kat wife dia kalau balik terus mesti kena masak kan... Jadi kami terus ke Port Klang untuk menikmati seafood. Jom layan gambar makanan kami.







6 comments :

geraugebang said...

E eh, ada otak-otak. Gerau kalau dapat benda ni, macam kena sawan suka.

hazila said...

My husband pun meroyan tengok otak otak tu...

AzMas said...

mabeles.. delicious..

hazila said...

Mas, ermmmm memang sedap tambahan kalau tak perlu masak sendiri.

blogresipi said...

Sotong tu yg paling seksi dalam manyak2 seafood tue... menggiurkan sunggoh!

hazila said...

sotong tu pakai baju jarang dan cekci sgt.