Saturday, August 8, 2009

Beli Pinggan lagi.....


Petang tadi my husband ajak jalan jalan, so first stop kami ke Giant Kota Damansara. Pusing sana pusing sini, cuma jalan jalan cuci mata je. Then my husband ajak ke Ikano pulak, tapi dia dah sound awal awal kalau takde parking tak payah pergi. Saya dah masak ngan perangai dia, kalau susah parking memang dia tak akan pergi punya. So seperti yg diduga, memang irg ramai dan my husband malas nak pusing cari parking. So dia terus ajak saya pergi ke kedai yang saya pernah pergi dulu, kedai menjual pinggan mangkuk jenis porcelin untuk Hotel/House.Apalagi, since dah org yg bawa pergi, saya pun "terbeli lah" beberapa barang. Tapi kali ni tak beli byk sangat sebab takde offer/Sale. Saya beli 8 items tu pun dah RM70. Tunggu dia buat End Year Sale pulak.... Actually saya nak ambil gambar barang dalam kedai tu, tapi my husband tak bagi, takut nanti owner dia tak suka atau memang tak dibenarkan. So takdelah gambar kedai tu. Tapi kalau ada sesiapa nak alamatnya, beritahu saya ye....

Updated

Kepada sesiapa yg nak tau camne nak pergi ke kedai ni sila pergi ke sini.

10 comments :

blogresipi said...

Cantik2 nye pinggan tue... kite suke la kaler putih :)

Fiza Nordin said...

k zila,kite nak alamatnye...nnt bagi eh...nak email ke? bagi je la just in case... sofie2_za@yahoo.com

tqsm muah!!

Chik Mi said...

Zilaaaaaa kau membuat ku meroyanku.pst yg lampu aladin tu zila beli berape?sabtu aritu sy pun beli jugak rm8 je

hazila said...

Ijan, tengah meroyan pinggan putih sekarang ni.

hazila said...

Ok Fiza, nanti akak YM ye.

hazila said...

Mimi,
Sekarang takde sale, mahal sikit.RM 14. Kalau dapat 8 tu murah la.

Anonymous said...

nk tau gak kedai ape tuh??

Am-flora said...

hazila, akak sukanya tengok pinggan/mgkuk tu..geram dibuatnya. kalau ada kat jb dah lama gi tau! x de branch kat sini ke? blh gak bagi add atau contak no. kedai tu, email akak : am66flora@yahoo.com. thanks..

hazila said...

Anonymous & Kak Am,
Nanti saya bagi alamat kedai tu ye.

Anonymous said...

salam..bleh bg tak address jia studio tu dah lama carik tq..kalo bleh email kat saya:

ayuirdina@yahoo.com