Thursday, August 27, 2009

Pinggan Lagi.....

Actually kirim beli pinggan mangkuk ni kat Hani Ogawa dah lama. Rasanya kalau tak silap last year atau early this year. Tapi sebabkan dah beberapa kali Hani tangguh nak balik Malaysia, so brg ni pun terperap kat sana jugalah. Last month dia balik dan tinggalkan di rumah Yani. So semalam, tengahari terima parcel dari Yani. Disebabkan semalam sibuk sangat, tak sempat nak buka, letak kat bawah meja dulu. Malam baru sempat tengok barangnya. Sempat my husband cakap " Bertambahlah artifak dalam muzium tu....."

8 comments :

zai@umiaiman said...

sy pun suker ngn pinggan yg plain cm gini... cantik arrr

K.Nor said...

alahai zila, cunnyer nak2 yg plate bentuk kelopak bunga tu..

Fiza Nordin said...

hukhukhukkkk jelesnye...bertambah koleksi yek...

Azita said...

cantiknya! lps ni mesti lg rajin masak2 sbb nak posing ngan artifak baru tu...hehehe

Yati-M said...

cun2... artifak berharga tak pe kan? :)

cikmanggis said...

kaler putih ni sgt cantik!

Chik Mi said...

huwaaaaa zila ko sungguh kijammmm nak jugakkkkkk,nak tambah jugak artifak kat muzium jugakkkk

hazila said...

Zai- meh kita kumpul sama sama.

Kak Nor- beli pun sebab nampak cantik je.

Fiza - saje je nak menjeleskan Fiza.hehehe

Kak Ita - Entahlak kak, makin malas tu adalah. Tengok sempat ke tak.

Yati - kalau terdesak boleh lelong.

CM - Terasa cam makan kat Hotel lak kan. Hari hari nak gi hotel mau parah...

Mimi - keh keh keh.....meh la join jadi kurator muzium