Hari ni pun cuti masak lagi. Bila tanya my husband nak makan apa untuk berbuka, katanya tengoklah nanti. Kita pergi bazaar ramadhan. Pusing 2 Bazaar Ramadhan tapi takde satu pun yang berkenan di hati my husband. Ada je yg tak kena pada pandangan dia, especially kalau ada byk sangat lalat kat gerai tu, confirm dia tak beli punya. Pernah sekali, puasa tahun lepas, kami pusing Bazaar Ramadhan Stadium Shah Alam sampai 2 kali, lastly balik dengan tangan kosong. Dalam hati tension gak, tapi nak buat camne. Kalau beli pun nanti dia tak makan, rugi je buang makanan tu. Hari ni pun sama, lastly beli lauk kat restoren.
Kuih Tako -
beli kat Bazaar Ramadhan Puncak Alam. Rasanya ok je. Saya selalu buat bahagian bawah guna agar agar tapi yg ini atas bawah guna tepung.
Kuih Tako -
beli kat Bazaar Ramadhan Puncak Alam. Rasanya ok je. Saya selalu buat bahagian bawah guna agar agar tapi yg ini atas bawah guna tepung.
4 comments :
k zila,
tau x camne nak buat takong kuih tako tu?smlm sy cube tp berlubang lak tghnye...camne nak kasi rapat?bile dah buat rapat,acuannye kecik sgt pulak...fenin!
Mula dah keluar susu berbagai ni.mana sedap susu kambing ke susu lembut?
Fiza, akak pernah buat dulu, jadi ok je. Akak guna kotak mancis sebagai pengukurnya.
Kak Gerau, bagi saya susu lembu lagi sedap.
Post a Comment