Thursday, August 13, 2009

Kena Sindir........

Hehehehe.....hari ni my husband tanya, dah baca paper ke? Saya tanya dah, kenapa? Ada sale kat mana mana ke? Sambil tersengih, dia cakap, ada. Nanti dia tolong cari kat page mana.






Walaupun terasa, tapi buat buat tak faham je....................

20 comments :

blogresipi said...

Hehehe.. sungguh pedih lawak itu! buat2 tak paham je lah kak... :D

kucingorengemok said...

hahahhaaa, kita tumpang gelak... (rujuk komen pd entri metrojaya sale) hahaha, sambung gelak lagi :)

shaifulsafar said...

hahahahah.... dah memang resam pempuan... hikhik

Watierman said...

Alahai Zila...senda loka rumah tangga lah tu...sebab dia dah masak dengan perangai Zila le tu...saje nak mengusik manje...

Nor said...

tak per la zila, usik mengusik bawa bahagia dlm rumahtangga tu.. tp rasanya nak gelak gak.. hihihihihi... :)

Am-flora said...

w/pun pedih gak dihati tapi..blh trsenyum kambing juga ya zila! perli2 pun tapi rasanya hb zila still sporting juga kan?

hazila said...

Ijan,
ala akak buat tak tau je. Biasalah tu.

hazila said...

lee lin,
Ala saya senyum kambing gurun je kat dia.Dah tak boleh nak kata apa punya.

hazila said...

Shaiful,
Tau takpe.... ( jadi kena bagi izin le kat mem gi shopping ye )

hazila said...

Kak watie,
Tak kisah pon kak. Dia selalu sindir tapi kalau dia nampak ada sale, dia sendiri yg akan bagitau saya. Habih camno....

hazila said...

Kak Nor,
Usik mengusik ni kan antara petua mengekalkan hubungan suami isteri. Tak kisah pon, paling paling boleh merajuk. Bila dah merajuk....tentu dia kena pujuk kan. Haa.....apalagi,peluang la.

hazila said...

Kak Am,
hehehehe....walau pedih menusuk kalbu ku tahan jua. Chewah.... Oklah kak, ada masa dia sporting gak.

Kmal said...

Ha..ha...memang kena...
agaknye..semalam dah jamu dia makan half boiler egg..bangun pulak lewat...mood baik le tu..nak ajak pi shopping terang2 malu...main sindir2 je la..

jus call me ida.. said...

hehehe....saborrr jela...hehehe

hazila said...

Kmal,
Bila dia betul, kita cuma sengih je lah...

hazila said...

Ida,
Nak buat camno kan. Sabo je lah. Tapi kalau ada sale lagi, kita buat je muka kesian....

geraugebang said...

sale ke? tak de mood la, sebab H1N1 semua mood lari ke longkang.

cahayachenta said...

kalo sy la kan, mesti rasa pedih je hati kena perli2 ni..haha...

hazila said...

kaka gerau,
hehehe...pakailah mask.

hazila said...

Cahayachenta,
alah bisa tegal biasa. dah lama hidup ngan dia, so normal lah tu. Sindir sindir pun dia tetap bagi duit pergi sale tu. So no problem punya.