Sunday, August 2, 2009

Shopping Household Item lagi.....

Sambil melayan Mamat Blur kat Rancangan Jangan Lupa Lirik tu, saya nak letak entry pasal beberapa barangan household yang saya beli semalam.

Percaya tak Mincer ni lepas discount, harganya RM 13.

Gratin Dish, Mangkuk Mi, Pinggan (2 pcs) - Less 70%


1 piring berberntuk ikan, Mangkuk berbentuk Oval - Less 70%

10 comments :

Azita said...

murahnya...!!! leh borong byk2 dan jual semula..hehehe. berkenan kat mincer tu lah!

Fiza Nordin said...

berkenan jugak kat mincer tu...murah jek...memborong kat mane kak zila?

hazila said...

Kak Ita, tak byk yg tinggal cuma beberapa pcs je.

hazila said...

Fiza, mincer tu akak beli kat The Store kat Plaza Alam Sentral Shah Alam. Ada discount 70%.

kucingorengemok said...

saya dulu ada pinggan bentuk ikan... tapi sibuk pindah randah, susah nak bungkus (sbb kan bentuk dia) last² kasi org... skrg rasa rindu pulak!

hazila said...

Takpe, dapat pahala. Lepas tu, nanti boleh beli lain...baru lagi.

lemongrass said...

wahhh...bestnya tengok orang shopping ni. Borong jangan tak borong, hehehe. Dah guna ke belum mincer tu? Memang murah betul ye, bertuah dpt sale price tu!

hazila said...

LG, kita tunggu sale, kalau tak nanti budget out.

blogresipi said...

Bestnye less sampai 70%.. mau rambang mate kalo pegi neh..heheh

hazila said...

Ijan, masa tu asyik rembat semua yg mata nampak. Ha bila nak membayar mula pening kepala.