Thursday, August 13, 2009

Half Boiled Egg, Anyone?

Semalam masak simple je untuk dinner. Pagi tadi breakfast Half Boiled Egg dengan roti je, terlewat bangun. Sedar sedar je dah pukul 6.15 am. Malas nak prepare breakfast yg berat, jadi makan je lah apa yang sempat.

6 comments :

shaifulsafar said...

i like!.... half boiled eggs...

hazila said...

Saya pun suka, tapi tak boleh selalu sangat.

Azita said...

makanan berkhasiat tu....!!! sedap pe....

Kamria said...

Saya pun suka nie kak.. tp betulla tak leh selalu kan...

hazila said...

Kak Ita,
Kalau selalu sangat takut terlebih kolestrol pulak.

hazila said...

Kamria,
Betul tu, apa pun kalau terlebih pun bahaya gak.