Monday, August 31, 2009

Goat Milk, Anyone?

Mula mula minum susu kambing, saya minum yang fresh. Tapi Masyaallah, baunya hamis sangat. Macam duduk sebelah kambing je baunya. Nak habiskan segelas tu ambil masa dan beberapa kali meneguk. Tapi sekarang dah takde problem sebab ada yang dipacket dalam bentuk serbuk dan takde bau kambing lagi.

4 comments :

blogresipi said...

Huhu..kite susu kamben tak minum..daging kamben suke! heheh

hazila said...

Mula mula tu tak suka gak susu kamben, tapi bila dah terpaksa, ok juga rasanya.

LOVE said...

My Grandma used to say goat milk is very gud...but till now I haven't tasted it. Hehe, klu daging kambing...uish mmg minat! tp makan sekali-kala jer...)
Akak minum goat milk fresh or in packs?

kucingorengemok said...

nak cari la yang dalam pek tu... walaupun takde 'keperluan' nak minum, saja nak try..