Saturday, August 15, 2009

Nasi Lemak Sambal Sardin

Semalam malas betul nak fikir apa nak masak untuk dinner. Tanya my husband, dia cakap masak yg simple je lah, nasi lemak ke. Lagi senang kerja, so semalam saya buat nasi lemak dengan sambal sardin. Telur tu pulak, percubaan pertama buat poached egg.Lagi pun hari ni nak balik kampung, jadi malas nak kecahkan dapur.

2 comments :

blogresipi said...

Nasi lomak!!! kite pon tunggu masa nak melomak lg neh.. tgk akak buat cantik jer poached eggs tue... kite tak sampai seru lg... hehe

kucingorengemok said...

salah ni...kalau malas kecahkan dapur, jawabnya makan kedai! hehe :)