Sunday, August 9, 2009

Puding Jagung


Lepas kemas rumah pagi tadi, keluarkan ikan dan sotong dari esbok, sambil sambil tu tengah dok fikir apa nak masak dengan ikan dan sotong tu. Tiba tiba my husband call ajak lunch kat luar. Apalagi, angkut semua ikan dan sotong masuk balik dalam esbok. Lepas lunch saya balik sementara my husband nak siapkan kerja, tapi sempat pesan nak makan pudding jagung. So balik terus buat, nanti ptg dia balik sempatlah keras.

6 comments :

Chik Mi said...

alamak mangkuk tu dah pecah dara ler huhuhhu nak jugak

blogresipi said...

Kite cam bekas tue.. kite cam.. baru beli semalam kan? kan? kan? hehehe

hazila said...

mimi
hehehe....tak boleh tunggu lama lama, takut jadi andalusia. (terperap dalam gobok cam sesetengah brg lain tu...)

hazila said...

Ijan, kes tak sabar nak merasmikan bekas baru beli.

geraugebang said...

aha la, bekas baru. mesti masakan lagi sedap kalau letak dalam bekas baru ek.

Am-flora said...

cantiknya..bekas zila! sukalah tengok