Wednesday, August 5, 2009

Ketam Goreng Berempah

Goreng ketam ni untuk my husband sebab dia tak makan ikan bawal. Bila tanya, ketam nak masak apa? Jawapannya senang je, Goreng je lah. Tak kan nak goreng bodo cam tu je kan, sian cik abg. So, saya buat cam goreng ayam berempah. Sedap dan semestinya my husband akan habiskan.....

8 comments :

Watierman said...

Dah cakap siang2 untuk Cik ABg dia...kita nengok jer lah...dah habiskan lak tu....huhuhu...nak sikit...!!

kucingorengemok said...

kita tak minat ketam, tapi dah sllu sgt tgk gambar ketam kat food blog org, jadi teringin! kang sapa pulak nak kopekkan kulit tu (ayat ngada²) :)

Cik Faridah Huda said...

wah kak..ini yang sy tggu...
ketam goreng berempah....ari tu ade minta resepi kat akak...now..akak dah ckp buat ala2 ayam berempah...guna resepi itew sajelah....hehhehe

hazila said...

Kak watie,
memang goreng sekor je utk cik abg. Yg lain dia tak pandang pun.

hazila said...

Lee Lin,
Samalah cam adik saya yg bongsu. Tak nak makan ketam sebab malas nak kopek kulit. Nasiblah....

hazila said...

Faridah,
ye ke? Sorry akak dah lupa la. Takpe boleh ikut resepi ayam berempah.

Noorhodza said...

terliur ler pulak hehhehheh...

blogresipi said...

Ketam nie syok.. gigit gigit gigit sampai hancur habess kulit tuh.hehehe