Friday, August 28, 2009

Menu Semalam

Semalam sampai rumah dah hampir pukul 6 ptg.Selesai apa yang patut dulu kemudian start memasak. Siap semua, hidang atas meja, tengok jam dah pukul 7.13 pm. Aduhai, cam nak tumbang je. Baru je nak letak bontot atas kerusi, dah azan kat TV.


Paprik Udang

Sotong Bakar

Ketam Goreng

Sambal Bilis

8 comments :

jane said...

wow....
sifud2 semuanya!
dappp!!

hazila said...

Semuanya high cholestrol. Tapi buat buat pejam mata....

K.Nor said...

adus... sedapnyer sotong bakar

Chik Mi said...

zila mau tak tumbang tgk ler menu dier berderet.nak gak sutun bakaq tu

geraugebang said...

banyak tu lauk dalam kelam kelibut pun.

kucingorengemok said...

macam-macam adaaaa! tapi jangan tumbang la, kalau tumbang nanti kena buka kat mamak je hari-hari ;)

Am-flora said...

YA, ALLAH!mahu trgences akak dibuat sizila ni! brderet-deret menu dia..sedap2 lak tu! samalah kita zila balik2 koje je..cam lipas kudung kat dapur, nak tarik nafas pun x sempat kan!

hazila said...

Kak Nor- sotong bakar favourite my husband

Mimi - sesekali boleh le masak berderet, kalau selalu confirm tumbang.

Kak Gerau - Memang kelam kelibut sampai sedar sedar dah nak azan. Kalau tak, mungkin ada lagi kot. hehehe....

Lee lin - Tak tumbang pun kena melawat abg mamak, kalau tumbang sure terus tunggu depan restoren mamak tu...

Kak Am - Adoi penat kak. Rasa cam nak upah tukang masak la...